Spraymaalilla sisustaminen

toukokuu 3, 2018 16:59 by Admin
Tekisikö mieli hieman sisustaa ja uusia kotisi ilmettä, mutta aikaa moiseen projektiin ei oikein ole, eikä myöskään rahaa palkata kallista sisustussuunnittelijaa?

Tämä on tuttu tilanne monelle. Pinteestä selviää, ja suurimmat sisustuspaineet purkaa, spraymaalia käyttämällä. Tässä muutamia yksinkertaisia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun.

Kahvat, koukut, nupit ja muut vetimet irtoavat ovista ja laatikoista helposti. Ruuvaa ne siis erilleen ja uudista ilme sprayaamalla niiden päälle pari kerrosta esimerkiksi kullanväristä tai metallinhohtoista maalia.

Myös seiniä ja huonekaluja voi koristella spraymaalilla. Tapoja on monia, mutta yksi parhaista lopputuloksista syntyy, kun maalaa niihin sapluunan avulla mieleisiään kuvioita.

Verhoista puolestaan saa helposti raidalliset, kun teippaa niihin haluamansa määrän raitoja maalarinteipillä ja suihkuttaa sen jälkeen maalia päälle. Muista ennen maalaamista ottaa verhot pois paikoiltaan.

Jos inhoat muovisen näköisiä tekokukkia niin maalaa kasvit kauttaaltaan spraymaalilla. Lopputuloksena syntyy taideteos, eikä kenenkään tarvitse enää arvailla ovatko kukkasi aitoja vai eivät.

Muista, että spraymaalit sisältävät herkästi haihtuvia liuottimia, jotka hengitettyinä ovat terveydelle vaarallisia. Toteuta siis sisustusmaalauksesi ulkona, jos mahdollista. Muista myös hengityssuojain.

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lisää kommentti


(Näyttää Gravatar ikonisi)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Esikatselu

toukokuu 26. 2018 16:33