Reikä katossa - pisara otsassa

joulukuu 22, 2017 14:13 by Admin

Talossa tärkein asia on kunnon perustus, jonka päälle seinät ja huoneisto rakennetaan. Useimmat ei kuitenkaan ota huomioon että hyvä katto on myös tärkeä elementti talon kokonaiskuvaa katsellen. Jos katto on huonossa kunnossa, on syytä tehdä perusteellinen remontti. 

Märkä herätys keskellä yötä

 

 

Tip, tip, tip. Otsaan putoaa vesipisaroita jo useampana yönä peräkkäin ja koko sänky on ihan märkä. Tällaisissa epäinhimillisissä olosuhteissa ei kenenkään tarvitse elää. Jos katosta tippuu vettä, on siinä reikä joka pitää korjata. Mutta miten se korjataan?


 

Jos ei ole rakentanut kattoa, älä koske siihen

 

Tämä on oikeastaan aika looginen ajatus, mutta silti moni yrittää korjata rikkinäisiä kattoja yksin. Katon korjaus ei ole kuitenkaan sama asia kuin että vaihtaa lampun, vaan siihen vaaditaan enemmän taitoa ja osaamista. Siksi on parasta että oikea katonkorjaaja tai kattoremonttifirma tulee paikalle avuksi.


 

Mikä on hyvä remonttifirma?

 

Näistä asioista voi tunnistaa hyvän remonttifirman:

·        Rehellinen

·        Ystävällinen

·        Tavoitettavissa

·        Kilpailukykyinen hinta

·        Nopea

 


 

Nuku kuivana koko yön

 

Kun katto on korjattu, ja vuoto saatu tukittua, voit taas iltaisin heittäytyä sängyllesi ja nukahtaa turvallisin mielin. Eikö olekin ihanaa että saa nukkua kuivassa sängyssä? Kyllä se meistäkin on!


Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentointi on suljettu