Nyt on aika tehdä katon maalaus

kesäkuu 2, 2017 09:51 by Admin
Nyt minun täytyy tyhjentää ajatuksiani. Olen viisi vuotta yrittänyt suostutella vaimoni että pitäisi tehdä katon maalaus, nyt vihdoinkin hän suostui tähän! Tämä tarkoittaa sitä että maanantaina meidän puutarhaamme saapuu yritys joka tulee tarkistamaan meidän kattomme nykyistä kuntoa. Sen jälkeen he lähettävät tarjouksen mihin hintaan he tekisivät tämän työn. Toivottavasti he eivät ota liian suurta hintaa…

Olen myös perheeni kanssa keskustellut millä värillä kannattaisi maalata katto. Itse haluaisin punaisella, vaimo haluaa keltaisella ja lapset mustalla. Tuntuu melkein siltä että tästä aiheesta vielä syntyy uusi talvisota… Mutta se luultavasti ratkeaa kun vain yhdessä saamme keskustella enemmän asiasta. 
Lopuksi haluaisin myös kiittää kaikkia kollegoita jotka ovat rohkaisseet minua tässä asiassa. Ilman heitä en varmasti olisi uskaltanut esittää katon maalausta vaimolle.  Olen todella kiitollinen että olen päässyt näin mahtavaan työpaikkaan!

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentointi on suljettu