Mielessä kylpyhuoneremontti?

maaliskuu 9, 2018 13:09 by Admin
Kylpyhuoneremontti on usein päällä ollessaan melko ikävä remontti. Se kestää normaalisti useita viikkoja ja tänä aikana koko kylpyhuone vessoineen sekä suihkuineen ovat yleensä pois käytöstä. Tämä luonnollisesti hankaloittaa ihmisten ja muiden asukkaiden elämää huomattavasti.

Kylpyhuoneremontit täytyy valmistella erittäin hyvin, jotta remontin lopputuloksesta ylipäänsä voi olla hyvä ja laadukas. Märkätilojen remontointi on aina varsin riskialtista puuhaa, joten usein se annetaankin suosiolla ammattilaisten tehtäväksi. 

Remonttia kerrostalossa suunniteltaessa on ensinnäkin hyvä ottaa yhteyttä isännöitsijään ja tiedustella onko taloyhtiöön mahdollisesti suunnitteilla putkiremontti. Mikäli näin on, kannattaa isännöitsijän kanssa käydä suunnitelmat läpi siten, ettei myöhemmin tehtävä putkiremontti vaikuta aiemmin tehtyyn remonttiin.

Kylpyhuoneen suunnittelussa tulee miettiä mihin haluaa sijoittaa WC-istuimen ja muut kalusteet. Onko kylpyhuoneeseen ajateltu tulevan pyykinpesukoneen? Missä kuivaustelinettä ja likapyykkiä säilytetään? Toiveet täyttävä kylpyhuone tekee ihmisen onnelliseksi aina hänen siellä käydessään.

Remonttia tekevän on hyvä myös tutustua määräyksiin, joita kosteustiloille on annettu. LVI-työt on tehtävä huolella, sillä veden ja kosteuden eristämisen epäonnistuminen voi myöhemmin johtaa suuriin ongelmiin. Tilan tulee olla tiivis, mutta ilmanvaihdon pitää toisaalta pystyä poistamaan syntyvä kosteus.

Kylpyhuoneremontin voi siis tehdä itse tai antaa työ asiansa osaavan putkimiehen tehtäväksi. Jos remontin hoitaa jokin putkiliike, on vastuu urakan onnistumisesta tietenkin heillä. Märkätilojen ollessa remontin kohteena on tämä useimmiten se paras vaihtoehto. Itse tekemällä saattaa toki säästää paljon rahaa.

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentointi on suljettu