LVI – tuhansien yrityksien toimiala

marraskuu 28, 2017 07:23 by Admin

LVI – siinä on termi joka joskus tulee vastaan, mutta mitä kaikkea se pitää sisällään? Lyhenne tulee sanoista lämpö, vesi ja ilmanvaihto. LVI on siis termi jota sen alan yrittäjät ja niiden palveluja tarvitsevat käyttävät. Jatka lukemista, niin sinulle selviää paremmin mistä on kyse.

 

Lämmin koti on oikea koti

Koti on paikka jos koemme monet elämän eri tilanteet. Koti symbolisoi turvallisuutta, rakkautta, perhettä, kuuluvuutta – itse elämää. Mutta eihän näitä asioita kukaan halua kokea kylmässä kodissa. Kun Suomessa rakennetaan taloja ja kiinteistöjä, lämpö on yksi tärkeä kriteeri. Mutta joskus lämpölaitteet eivät toimi ja ne pitää korjata tai huoltaa. Siinä meillä on ensimmäinen kirjan L.

 

Vesi – elämisen peruselementti

Vanha antiikin ajan sananlasku opettaa: ”Vesi janon sammuttaa, ja kehon liasta puhdistaa”. Jokainen sana tässä on totta! Ihmiset ovat kautta aikojen ymmärtäneet veden tärkeyden elämän eri osioissa. Käyttiväthän roomalaisetkin akvedukteja, ja erilaisia vedenkuljetusrakenteita on muuallakin olemassa. Eli veden saatavuus on yksi kodin ehdottomista peruselementeistä. Ilman vettä emme pärjää. Tästä saamme toisen kirjaimen V.

 

Keuhkoille raikasta ilmaa

Lämpö ja vesi ovat kaiketi tärkeitä asioita, mutta niin on myös ilma. Jos kodissasi on huono ilmanvaihto, eikä huoneistoon pääse uutta ilmaa, johtaa se päänsärkyyn ja huononvointiin. Eräiden tutkimuksien mukaan keskittyminen raikkaassa ja vaihtuvassa ilmassa on tehokkaampaa, kuin keskittyminen huoneessa jossa ilma ei vaihdu. Eli yksi tärkeä asia kodissa on raikas ilma, ja tästä tulee kolmas kirjan I.

 

Valitse LVI-yritys huolella

Jos olit tarkkasilmäinen ja huomaavainen, voit edellä olevasta tekstistä poimia kirjaimet LVI. Jos jokin (tai kaikki) näistä osa-alueista ei ole kunnossa kodissasi, ota yhteyttä LVI-liikkeeseen. Tämä on asia joka vaatii ammattilaisen osaamista. Älä luule että voit korjata ilmanvaihtolaitteen, lämpösäätimen tai vesiputken omin käsin, vaan hommaa paikalle alan ammattilainen. Mene nettiin ja kirjoita hakukoneen hakukenttään nämä kolme kirjainta, niin eteesi ilmestyy apu!


Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentointi on suljettu