Kylpyhuoneremontti on mahdollisuus

tammikuu 22, 2018 13:53 by Admin

Kylpyhuoneremontti ei ole pelkkä ikävä kuluerä, se on mahdollisuus luoda jotain aivan uutta. Älä siis turhaan tuskaile, vaan tee kylpyhuoneremontin avulla itsellesi oma pieni kylpylä tai keidas, paikka jossa voit puhdistautua ja huuhdella arjen murheesi.

 

Putkiremontti ja putkimies

Laatat ovat avainasemassa. Tavanomaiseen laatoitukseen ei kannata tyytyä, jos siis mielessäsi on luoda jotain normaalista poikkeavaa luksusta. Mahdollinen putkiremontti on syytä suorittaa ensin, mutta sen jälkeen suurin tarmo on syytä keskittää laatoitukseen.

Putkiremontista sen verran, että LVI-suunnittelu pitää aina jättää ammattilaiselle. Hyvä nyrkkisääntö jokaiseen kodin remonttiin on, että putkityöt tekee putkimies. Stailaus ja sisustussuunnittelu voidaan sitten hoitaa ominkin voimin, jos niin halutaan.

 

Laattojen muoto ja kuosi

Kylpyhuoneen laatat ovat aina neliön muotoisia. Väärin! Kuusikulmaisia laattoja kannattaa ehdottomasti harkita, kuin myös kalanruotomaisen kuvion luovia pitkulaisia laattoja. Jos kuitenkin pidät neliöistä, mikset silloin yhdistelisi eri kokoisia laattoja keskenään?

Miten olisi useampi harmaan sävy samalla seinällä? Tai voimakkaasti kuvioidut laatat? Vähintäänkin tiililadonta ja värikkäät saumat. Vaihtoehtoja on lukemattoman monta ja jos valinta tuntuu mahdottomalta, kannattaa apuun kutsua ammattitaitoinen sisustussuunnittelija.

 

Kylpyamme tuo ylellisyyttä

Kaiken kruunaa tietysti kylpyamme, mikäli tilaa sille on. Kuparipäällysteinen on tällä hetkellä muotia. Erityisen kova juttu, jos ammeella on oikeasti ikää. Myös vanha tassuamme tekee säväyksen. Tiesithän, että kuluneet emalipinnat voidaan pinnoittaa uudelleen?

Irrallisesta kylpyammeesta pääset myös nopeasti eroon, jos sellainen päivä koittaa. Yksi soitto vain, ja kuljetuspalvelu hakee sen pois. Tai mikset ostaisi useampia kylpyammeita ja vaihtelisi niitä sesonkien mukaan? Kylpyhuoneesi olisi aina kuin uusi!


Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentointi on suljettu