Keikkuen tulee kevät

maaliskuu 14, 2018 08:53 by Admin
Pakkanen paukkuu vielä, mutta päivät pitenevät koko ajat. Kevät on siis tulossa, älä anna sen yllättää!
 
Anna valon herättää. Avaa verhot sekä kaihtimet jo illalla nukkumaan mennessäsi ja voit aamulla herätä auringon kanssa yhtä matkaa. Valo tuo tosin näkyviin niin pölyn kuin likaiset ikkunatkin, mutta niistä kyllä selviät paikallisen siivouspalvelun avulla.

Nauti talvesta. Hiihdä, kävele hangilla ja käy järven jäällä luistelemessa, nyt kun vielä voit. Liikuntaväylät ovat monin paikoin hyvässä kunnossa pitkälle kevääseen. Jos liikunta ei meinaa innostaa, ota avuksesi joku paikallinen personal trainer.

Muista lumenpudotus. Katolle pakkautunut lumi on paitsi talon rakenteille, erityisesti pudotessaan myös niin ihmisille kuin omaisuudellekin. Paikallinen kiinteistöhuolto hoitaa varmasti lumien pudottamisen luotettavasti ja vuosien kokemuksella.

Inspiroidu väreistä. Vaihda sohvatyynyt ja keittiön pyyhkeet keväisen kirkkaisiin väreihin. Erityisesti keltainen on mainio, pirteä väri pääsiäisen ulkopuolellakin. Jos olet epävarma, anna sisustussuunnittelu paikallisen ammattilaisen tehtäväksi.

Suunnittele remontit. Kevät on kuuminta remontointiaikaa ja viimeistään nyt kannattaa mahdollinen kattoremontti tai kylpyhuoneremontti pistää alulle. Paikallinen remonttifirma tai rakennusliike auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan kaikki remontit.

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentointi on suljettu